Drugie zajęcia kulinarne z Gastropicielem poświęcone były przygotowaniu pizzy. Dzieci, a było ich aż 26, samodzielnie formowały pizze z ciasta. Następnie ciasto posmarowały sosem Napoli oraz położyły na nim, wcześniej pokrojone, pomidory, cebule, kukurydze i pieczarki. Po upieczeniu pizze, ze smakiem, zostały błyskawicznie skonsumowane. Na zakończenie warsztatów wszyscy uczestnicy otrzymali pamiątkowe certyfikaty.



  FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
FERIE 2018 - DZIECI ROBIŁY PIZZE
 
     
Wstecz